Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen bij een woningontruiming:

Oplevergarantie?2

Doordat wij reeds Inboedelontruimer zijn sinds 2005 hebben wij een ruime ervaring en kunt u de woningontruiming en oplevering van de woning met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zijn verzekerd en aangesloten bij ‘Erkende Ontruimers’.

Dit houdt in dat wij garanderen dat de opleveringsinspectie die de woningbouwvereniging of verhuurder zal doen wordt voor 100% goed gekeurd indien dit niet het geval is komen wij kosteloos terug om het in orde te maken, u betaald niets voor alle partijen tevreden zijn.

Kopen jullie ook inboedels op??

Jazeker! Indien er in de woning goederen aanwezig zijn die voor ons de moeite waard zijn brengen wij hiervoor een redelijk bedrag in mindering op de factuur. Voor goederen van wezenlijke waarde hebben wij binnen ons netwerk van veilinghuizen altijd de juiste voor uw specifieke antieke inboedel.

Waar gaan de resterende spullen naartoe?

Een gedeelte wordt door Inboedelontruimer overgenomen. Er zal een gedeelte voor hergebruik geschikt zijn, dit voeren wij af voor charitatieve doeleinden.

Voor de afvalstoffen hebben wij contracten met diverse recyclingbedrijven.

Zijn er zaken waar ik op moet letten?

Als u de offerte van de Inboedelontruimer geaccepteerd heeft en een datum is vastgesteld voor ontruiming hoeft u niets meer te doen. Als tijdens het ontruimen waardevolle spullen of goederen worden gevonden waarvan wij het minste vermoeden hebben dat u er aan hecht nemen wij gelijk contact met u op.

Maken jullie ook schoon?

Alles wat noodzakelijk is om de woning opleveringsklaar te maken verricht de Woningontruimer.

Kopen jullie ook inboedels op?

Voor het opkopen van de inboedels in combinatie met woningontruiming kunt u ook bij ons terecht.

Voor al uw overige vragen neemt u gerust contact op via het contact formulier of telefonisch op 06-10674524